Потресаващ материал за Слънчев бряг публикува весник The Sun ден преди да

...
Потресаващ материал за Слънчев бряг публикува весник The Sun ден преди да
Коментари Харесай

Брутална реклама на Слънчев бряг! Пълно разпищолване за британците

Потресаващ материал за Слънчев бряг разгласява весник The Sun ден преди да излезе и документален филм за купоните на „ Слънчака ”, написа " Флагман ".

Две млади дами смъкват горнищата на банските си, с цел да се възползват от новата промоция за безвъзмезден вход към увеселителен парк. В бар наоколо мъж се съблича чисто гол малко преди да припадне пийнал след следващата игра по надпиване, а двойки се опипват на дансинга. На метри от там пък служители на реда оказват помощ на пенсионер, който е толкоз пийнал, че даже не помни къде се намира хотелът му. А се оказва, че е тъкмо насреща.
-->
Добре долшли в Слънчев бряг,  България – мястото, където британцските туристи дивеят като невидели.

И до момента в който Амстердам заплашва с арест англичаните, които вършат същото там, то в Бълария идването на тези младежи се чака с неспокойствие.

Тази зима българският курорт Банско беше „ високомерен ” от такива, главно поради репутацията му – на ниска цена алкохол, ваучър до зори и ски на добра цена. Само на 400 километра е и Слънчев бряг, където картината е същата.

Всяка година към 100 000 британци вилнеят в хедонистичния курорт, който държи от 5 години най-ниските цени в Европа. На какво толкоз се радват?

Холи и Деми

Бирата е 80 пенса (0.8 паунда), питейните заведения продават „ Виагра ” като желе, а празненство с безграничен алкохол коства едвам 30 евро – колкото е и хотелската стая на вечер. Купонджии  могат да бъдат видени на покритите с повръщано тротоари да вдишват божествен газ от балони. Британският в-к „ The SUN ” ни среща с няколко туристи в Слънчев бряг, а скоро следва и да излезе 6-часов документален филм, озаглавен „ Извънредно в Слънчев бряг ”.

20-годишните Холи и Деми се възползват от новата промоция – гратис возене на атракция, в случай че се качат без горнище. Лицето на Деми е осеяно с белези, липсва ѝ половината челен зъб. „ Това е Блекпул, единствено че в чужбина! ”, вика тя и сочи към лицето си.

„ Направихме го, тъй като искахме да се разбием! Урокът е теоретичен: Не давайте на никого да се качва да го носите на плещи, когато сте пияни и несъмнено не бягайте, тъй като ще би трябвало да платите доста пари ”, добавя тя.

Двете смучат божествен газ от балон и се татуират. Деми си написа на бедрото „ Пуши трева всеки ден ” на арабски, а Холи си поставя пеперудка на трицепса. „ Не приказвам арабски, но в случай че нашите питат, ще им кажа, че написа „ Живей, смей се и бит ” (популярен, само че прекомерно изхабен „ лозунг ”, свързван нормално с глуповати дами в англоговорящия свят, бел.а.).

Слънчев бряг е толкоз брутална дестинация през лятото, че всяка година се постанова 40 служители на реда от цялата страна да бъдат командировани там, а 130 спасители патрулират 5-километровия плаж. Работата на пожарникарите пък се усилва десетократно.

Клуб „ Викинг ” е най-голямото заведение в курорта и постоянно организира празненства за запознанства. Собственикът – 30-годишният Цветан Флоров, споделя за документалния филм: „ Младите британци са като диви животни. Опитват се да вършат секс в клуба. На някои им се усмихва шансът. Затова и раздаваме кондоми – най-малко да е безвреден секс ”.

Мейсън, на 21 години от Есекс, оповестява без запаси, че има 20 презерватива за 10-дневния си престой. Може да бъде видян на бар кролове, гълтащ шотове един след различен и ближещ алкохол от гърдите на някоя млада полугола българка. После ще я закара в хотелската стая, само че няма да му излезе шансът, защото приятелите ѝ нахлуват в стаята и скапват купона.

Той признава: „ Оптимистичен съм за кондомите, само че пък знаеш ли... Искам да е*а милфка (милф идва от MILF, което пък на собствен ред значи „ Mother I’d Like to F*ck ”, превеждаме го без цензура, тъй като младият великобританец приказва тъкмо по този метод пред камерите, бел.а.). Искам и да е*а доста задгранични птички, щото обичам задграничните птички ”.

19-годишният Оли от Хемпшир пък е профукал хилядарка за стриптийз още в първия си ден. Той и приятелчето му Оли споделят, че нямат други упоритости „ с изключение на да се приберат у дом цели ”



Вестникът не прецизира за какво ни рисува тази картина по подобен естествен метод, само че пък заключва:

Общо взето, локалните се радват британците да хвърлят парите си в Слънчев бряг. Таксиджиите обичат да се пазарят, а заведенията за хранене сервират 3-степенно меню с вино за към 20 паунда. Можете да изтрезнеете с кафе за 60 пенса.

Но пък локалната полицайка Десислава Горанова предизвестява: „ Слънчев бряг е курорт с две лица. От една страна природата е невероятна, плажът прелестен, само че в това време има и нарушители, пияни хора и надрусани. През деня курорът е пъстър – хората се забавляват, радват се на плажа. През нощта обаче централната част претърпява смяна, клубовете отварят, цялостни се с хора, които нямат морал, има доста алкохол и доста опиати. По мои наблюдения нормалният екскурзиант от Острова наподобява по този начин – бледа кожа, леко цялостен, носещ колкото се може по-малко облекла, постоянно гръмък и нарисуван с татуировки ”



Друг неин сътрудник – Емил Тончев, прибавя: „ Британците основават най-вече проблеми, тъй като не носят на алкохол и не знаят по какъв начин се пие. Българите имаме ракия, те пият бира. Ние изтрезняваме като пием бира. Те идват на отмора и тотално губят връзка с основния ”.

Документалният филм „ Извънредно в Слънчев бряг ” ще бъде излъчен на следващия ден и ще е формиран от шест епизода по 1 час.



 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР